Szállítási feltételek

Fizetés és szállítás

A Webáruházban csak a Magyarország területére címzett megrendelések kerülnek automatikusan
elfogadásra, a külföldi címre szóló megrendeléseket e-mailben történt egyeztetések után tudjuk csak elfogadni illetve visszautasítani, ha a teljesítés nem lehetséges.

A megrendelt termékeket 2-3 napon belül tudjuk kiszállítani, amennyiben azok a megrendeléskor raktáron vannak.  Amennyiben a termékek a megrendelés leadásakor nincsenek raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és 
egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.
Szállítás módja: Termékeinket a Magyar Posta Zrt. szállítja.

A szállítási költségek a bruttó végösszeg alapján kerülnek meghatározásra

- 0-50000 Ft-ig 1490 Ft (Bruttó) utánvét esetén

- 50001 Ft-tól INGYENES

A fizetés történhet

- készpénzzel a kiszállítást végző kézbesítőnél (amennyiben utánvétellel történő fizetést választott)

- Paypal használatával (Paypal egyenlegről vagy a Paypal fiókhoz hozzárendelt bank- illetve hitelkártyával)

- banki előreutalással a következő számlaszámra: K&H Bank 10400717-50526885-50891002, MIADIVAT.HU KFT.

A fizetési és szállítási feltételek akciós időszakokban eltérhetnek. Az érvényben lévő akciós feltételeket az információs blokk "Akciós feltételek" menüpontja tartalmazza.

 

Böngészés a webáruházban

A webáruházban történő böngészéshez illetve vásárláshoz regisztráció nem szükséges. A „Kategóriák” menü segítségével választhat a termékkategóriák közt, illetve amennyiben ismeri a megrendelni kívánt árucikk nevét a keresőmező segítségével közvetlenül rákereshet az adott termékre. A termék nevére kattintva megjelenik a vásárolni kívánt termék képe valamint az áru bruttó vételára, illetve további információkat kaphat a termékről, annak tulajdonságairól és összetevőiről.

Regisztráció

A regisztrációval időt és energiát spórolhat meg, mivel nem kell minden egyes vásárlásnál ismételten megadni adatait, bármikor megtekintheti rendelési előzményeit és annak részleteit, könnyen módosíthatja személyes adatait és postázási illetve számlázási címét, feliratkozhat hírleveleinkre, melyben értesülhet akcióinkról, újdonságainkról és egyéb információkról, nyomon követheti kuponjait, ha rendelkezik ilyennel.

Regisztrálni az oldal jobb felső sarkában található „Belépés/Regisztráció” menüpontra kattintva lehetséges.

A regisztrációnál a következő adatokat kell megadnia: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, szállítási, illetve számlázási cím.

A megadott adatok a rendelés teljesítéséhez szükségesek, azokat a szolgáltató az adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően használja fel. (erről bővebben az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban olvashat).

Adatait bármikor módosíthatja a „Saját fiókom” menüpont alatt.

A már regisztrált vásárlók a „Belépés” menüpontra kattintva, az e-mail cím és jelszó megadásával tudnak belépni a webáruházba. Ha elfelejtette jelszavát, az „Elfelejtetted a jelszavad?” linkre  kattintva a rendszer a regisztráció során megadott e-mail címre megküldi Önnek a jelszó-visszaállítási linket. A linkre kattintva új jelszót küld a rendszer a regisztrált felhasználó e-mail címére.

 

A megrendelés folyamata

 

A termék képe mellett található bevásárlókosárra kattintva helyezheti a terméket a kosarába. A Kosár menüben a vásárláskor folyamatosan nyomon követheti kosara tartalmát, módosíthatja, ill. törölheti a termékeket. A kosárba helyezés nem jelent azonnali megrendelést!

Amennyiben megrendelését összeállította, a "Kosár" menüben látható "Fizetés" gombbal léphet tovább megrendelésének lezárásához.

A rendelés összesítő oldalon lehetőség van a rendeléssel kapcsolatos adatok megtekintésére. Az adatok ellenőrzése után hagyja jóvá rendelését. Amennyiben a személyes adataiban hibát talál, lehetősége van a számlázási és szállítási adatok módosítására.

Következő lépés a kívánt fizetési mód kiválasztása.

Rendelése elküldése előtt kérjük, olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket!

A megrendeléshez kötelező bepipálni az „Elfogadom a használati feltételeket”.

A megrendelést követően rendszerünk egy automata üzenetet küld a megrendelés elküldéséről.

A rendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata automatikus elfogadásának.

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár!

A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t), azonban a szállítás költségeit nem. A szállítási költség a megrendelt termékek fizetési és szállítási módjától függ. A megrendelt termékeket munkanapokon, előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-72 órán belül kipostázzuk.

A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon tudjuk teljesíteni.
Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját, ha a termék a későbbiekben még elérhető lesz.